Boka predikoturer

För att boka en annons behöver du en inloggning i vårt nya system som du får i form av en inbjudningslänk från oss för att skapa ett konto.

För dig som har ett konto:

Klicka här eller på knappen nedan för att boka din annons.
Bokningsstopp är två arbetsdagar före införandedatum kl. 10.00.

Observera: Om ordinarie utgivningsdag är helgdag utkommer predikoturerna numret innan.
Materialet behöver skickas in senast kl. 10.00 två arbetsdagar före införandedatum.
Se bokningsstopp och avvikande införingsdagar runt första maj och Kristi himmelsfärdsdag genom att klicka här

GUIDE: Boka predikoturer

Nedan finner du en nedladdningsbar guide som steg-för-steg visar hur du går tillväga med din bokning.
Klicka på länken nedan för att hämta guiden.

Guide – boka predikoturer

Har du inget konto?

Klicka här och fyll i formuläret så återkommer vi till dig med en länk där du kan slutföra registreringen av ditt konto.

Vad får predikoturer innehålla?

Predikoturer får innehålla uppgifter om:
– Gudstjänster
– Söndagsskola
– Barntimmar
– Symöten och arbetskretsar
– Minior- och juniorverksamhet
– Konfirmandverksamhet
– Bibelstudium
– Kyrkskjutsar (dock ej detaljerad tidtabell)
– Offentliga gudstjänster, andakter på sjukhus och vårdhem

Däremot utesluts:
– Styrelse/årsmöten
– Auktioner, loppmarknader, arrangemang med inträde
– Försäljning och lotterier
– Studiecirklar/sammanträden i allmänna ämnen
– Filmförevisningar och föredrag
– Slöjd- och hobbyverksamhet m.m.