Mediekompass

Den 16-20 oktober är det dags för tidningsveckan. Som lärare har du och dina kollegor tillgång till samtliga e-tidningar och nyhetssajter från våra 14 lokala mediehus under denna tid. Det kommer inte att krävas inloggning med e-postadress och lösenord, utan vi hanterar tillgången med hjälp av IP-adresser, så kontakta er IT-avdelning för att få reda på er skolas publika IP, och ange det sedan nedanför. Då kommer alla på området få tillgång, vare sig de använder en dator, mobil eller surfplatta.

Önskas istället papperstidningar gäller max fem tillfällen per termin och då behöver ni specificera att ni önskar papperstidningar i rutan ”Eventuellt meddelande” nedan. Papperstidningar kan enbart levereras inom vårt distributionsområde.

Er beställning måste vara oss tillhanda senast Onsdag den 11 oktober.

Finns det några frågetecken så tveka inte att kontakta oss via epost mediekompass@nwtmedia.se, eller ring vår kundservice på 054- 19 97 50.

Mediekompass