Se utvalda matcher från Innebandyallsvenskan

Woho! Innebandysäsongen är igång och i år kommer vi att sända utvalda matcher ur Innebandyallsvenskan på våra sajter nwt.se, vf.se, nlt.se och mariestadstidningen.se.
Du som prenumerant har tillgång till alla våra sända matcher på alla nämnda sajter, allt du behöver göra är att logga in med ditt digitala konto. Håll dig inloggad och ha koll på spelschemat nedan för att få reda på när vi visar ditt lags nästa match!

Kommande matcher (listan uppdateras allt eftersom):

19 okt 14.45: Åstorp/Kvidinge – Lidköping (nlt.se – länk kommer inom kort)

1 nov 19.45: Fagerhult/Habo – Mariestad Lockerud (mariestadstidningen.se)

2 nov 15.45: Onyx – Karlstad (nwt.se, vf.se)

Tidigare sändningar (repris):

11 okt: Karlstad – Mariestad Lockerud

5 okt: Craftstaden Oskarshamn – Lidköping

28 sep: Nykvarn Ungdom – Mariestad Lockerud